Radisson Blu Ridzene Hotel

hotell-riga

Radisson Blu Ridzene Hotel ligger sentralt til i Riga, like utenfor selve sentrum av gamlebyen, og med store grøntområder som nærmeste nabo til hotellet. Det er et forholdsvis lite hotell målt i Radisson Blu-skala, men som alltid ved denne kjeden får man utmerket service og et hotellrom av høy standard. Hotellet har for øvrig fått tildelt fire stjerner for sin kvalitet og service, og tilbyr både restaurant og velværeområde til sine overnattende gjester. Det er dessuten blant de 10 beste hotellene i Riga, stemt frem av overnattende gjester på nettstedet TripAdvisor. Hotellet kan bestilles direkte på Radisson sine nettsider eller via hotell Riga.

Beliggenhet

Radisson Blu Ridzene Hotel har en beliggenhet som er optimal for turister. Her bor man like ved turistattraksjonene i gamlebyen, samtidig som man er omringet av både restauranter, butikker, utesteder og grøntområder. Et opphold her gjør at du kan oppleve Riga til fots, men du bor også såpass sjenert at nattstøyen ikke vil holde deg våken når du skal sove. Avstanden til flyplassen er på 15 kilometer, og følgelig en kjøretur på i overkant av 20 minutter med taxi.

Rom

Hotellet har 95 gjesterom, og er følgelig ikke blant de aller største sentrumshotellene i Riga. Men med Radisson Blu-kjeden vet man at man får høy standard, noe som naturligvis også er tilfellet for samtlige rom på Radisson Blu Ridzene Hotel. Man kan velge mellom følgende romtyper. Standard, Superior, Business Class og Suite. Alle rommene har grunnleggende fasiliteter, som TV, trådløst internett, minibar og safe.

Fasiliteter

Radisson Blu Ridzene Hotel har et godt servicetilbud til sine overnattende gjester. I Restaurant Piramida kan man nyte både lokal og internasjonal mat, i det som er en helt unik restaurant hva interiør og innredning angår. I Ridzene Bar kan man slappe av med en god drink i hånden, noe man også kan gjøre i hotellets egen spaavdeling. Her kan man enten slappe av i varmere vann i ulike innkledninger, eller skjemme seg bort med en fullverdig massasje. Andre servicetilbud på hotellet inkluderer romservice, trådløst internett og parkering i en underjordisk garasje.