4 anbefalte hotell i Riga

hoteller riga

Riga, Latvias hovedstad, er et populært reisemål for nordmenn som vil oppleve en annen kultur med svært mange godt bevarte rester fra middelalderen. Her kan man dessuten både bo og spise billigere enn hva nordmenn er vante til. Selve hotell bestillingen kan du gjøre på blant annet Billige Hotell, Expedia eller Hotell Riga. Her er våre fire anbefalte hotell for turister i Riga.

Hotel Avalon

De fleste turister som besøker Riga ønsker å bo i gamlebyen, der de fleste attraksjoner og severdigheter ligger. Hotel Avalon ligger i hjertet av gamlebyen, og er et firestjerners hotell som byr på et luksuriøst og flott opphold. Her kan du oppleve byen til fots, og du bor midt i smørøyet sett fra en turists ståsted. Høy kvalitet på rommene og god service.

Royal Old City Boutique Hotel Riga

Også Royal Old City Boutique Hotel Riga har en sentral beliggenhet velegnet for turisme. Det ligger midt i gamlebyen og har byens mest luksuriøse kjøpesenter som nærmeste nabo, i tillegg til en hel del restauranter, nattklubber og frittstående butikker. Hotellet er inndelt i to separate deler, der de mest moderne og beste rommene ligger i den nyere delen.

Hotel Garden Palace

Ønsker man å bo noe mer usjenert, men fortsatt sentralt, så er Hotel Garden Palace et utmerket valg. Det ligger like i utkanten av gamlebyen og er følgelig skjermet for en del støy fra sentrum av folkelivet. Hotellet er relativt nytt, selv om det holder hus i en bygning som er flere hundre år gammel. Det er et lite og intimt hotell med god kvalitet på rommene, i det som må anses som et enklere hotell.

Royal Square Hotel & Suites

Det optimale oppholdet for den som vil skjemme seg bort finnes på Royal Square Hotel & Suites. Det er et femstjerners hotell som ligger midt i gamlebyen, og som har svært høy standard på både rom og service. I tillegg har det egen spaavdeling, noe mange turister setter pris på. Beliggenheten er også meget sentralt, slik at man kan oppleve Riga til fots. Prisene er noe høyere enn en del andre turisthoteller, men en overnatting her er vel verdt pengene.