Santander Visa

santander-kredittkort

Santander Visa er et 100% gebyrfritt kredittkort med ingen årsavgift eller fakturabegyr. Kortet blir utstedt av Satander Bank, men du trenger ikke å bytte bank for å søke om kortet. Santander Visa ble lansert i 2001 og var den gang da Norges første og eneste Visa-kredittkort som det kostet ingenting å bruke. Kredittkortet kommer med opptil 100 000 kroner i kredittgrense, og du får inntil 50 dager betalingsutsettelse helt uten renter. Forsikring for reise og avbestilling er også inkludert når du bestiller kredittkortet.

Se også nettsidene Anbefaltekredittkort.net og Bedrefinans.no – Kredittkort for mer informasjon om ulike kredittkort og tips til hvordan kredittkort kan brukes.

Fordeler

Kredittkortet er fullstendig gratis å bruke, og det er ikke knyttet til noen skjulte gebyrer eller gjemte totalavtaler som må signeres. Santander Visa kort kan brukes på over 20 millioner brukersteder i verden og du kan gjøre gebyrfrie uttak i minibanker over hele verden.  Det er dessuten enkelt å administrere kortet, slik som å sjekke saldo, betale regninger, overføre penger, etc. med Mobilbank for Santander Visa.

Kostnader

Det er ganske enkelt å gjette seg til kostnadene til Visa-kortet, det er nemlig 0 kr for alle etableringsgebyr, årsgebyr, fakturagebyr, varekjøp (både innland og utland), og dessuten overtrekkgebyr. I tillegg til dette er den årlige effektive renten svært god. Du får heller ingen renter på varekjøp hvis du betaler alt som er utestående før forfall.

Bestilling

Santander Visa-kort kan du bestille på nettet og søknadsprosessen går svært raskt. I løpet av kort tid så får du kredittkortet og kan straks bruke den. På kredittkortets nettsted finner du et fire-trinnssøknadskjema. Her fyller ut personopplysninger, velger om du ønsker tilleggstjenester slik som ulike forsikringer, bestiller kort og til slutt får en bekreftelse på kredittkortbestillingen.

Husk at dersom du ønsker Santander Visa Platinum (som er forbeholdt eksisterende Santander kunder) så skal du ikke bruke dette skjemaet. Da bør du ringe kundeservice på 815 68 550.