Quality Hotell Tønsberg

hotell-tonsberg-2Quality Hotel-kjeden har to omfattende hoteller i Tønsberg, der Quality Hotel Tønsberg er det desidert største i byen. Her bor man svært godt enten man besøker byen som turist og vil oppleve «landets eldste by» på alle mulige måter, eller dersom man besøker Tønsberg i jobbsammenheng. Hotellet anses som et av de mest luksuriøse i byen, og huser blant annet byens kulturhus i samme bygning som gjesterommene. En sentral beliggenhet og mange fasiliteter gjør at hotellet er et utmerket valg for den som vil kose seg litt ekstra når en befinner seg utenbys.

Beliggenhet

Quality Hotel Tønsberg har en sentral beliggenhet på Tønsberg Brygge, og gir følgelig på en herlig naturopplevelse med nydelig utsikt samtidig som man bor i nærheten av alt fra kollektivtransport til severdigheter og turistattraksjoner. Byens største kjøpesenter i Farmandstredet ligger en gåtur på drøye 10 minutter fra hotelldøren, og torget med sine mange restauranter og frittstående butikker ligger like ved. Kjøreturen til flyplassen i Sandefjord (Torp) tar i overkant av 20 minutter, og følgelig er Quality Hotel Tønsberg egnet for forretningsreisende. Avstanden til Oslo er heller ikke lengre enn en times tid med tog eller bil.

Rom

Med 292 gjesterom og nesten det dobbelte antallet sengeplasser er Quality Hotel Tønsberg det største hotellet i byen. Det er et luksuriøst og moderne hotell med høy standard på selv de enkleste enkeltrommene. Det er ikke noe designerhotell, så innredningen er forholdvis enkel og stilren. Man kan velge mellom følgende romtyper: Standard (enkelt/dobbelt), Superior og familierom. I de største familierommene er det sengeplasser til fire personer. De fleste rommene har egen skrivepult og lenestol, og fasiliteter som TV, trådløst internett og grunnleggende baderomsfasiliteter er tilgjengelig på samtlige rom.

Frokost er inkludert i prisen.

Fasiliteter

Quality Hotel Tønsberg har ikke bare en, men flere restauranter. Den største heter Restaurant Lindahl, og har plass til hele 240 gjester. Hotellet serverer også mat i Foynstuene og Stupind, der sistnevnte ofte byr på live musikk og hyggelig stemning. Egen relax-avdelinger også tilgjengelig, der det finnes alt fra innendørs og utendørs basseng til badstue, boblebad og mer. Treningsrom er også tilgjengelig for hotellets gjester. Andre fasiliteter inkluderer parkering, trådløst internett og konferanselokaler med en totalkapasitet på nesten 1000 personer, fordelt over 25 møterom og saler. Hotellet bestiller du på billig hotell Tønsberg eller hos NordicChoice.