Park Inn by Radisson i Oslo

hotell-oslo-3

Hotellet som ligger sentrumsnært, er et fantastisk utgangspunkt for deg som enten er på jobbreise eller er på ferie. Adressen til hotellet er Øvre Slottsgate 2c, og ligger nærme både severdigheter og shoppingmuligheter. Det er frokostrestaurant her, og i tillegg så er det en lobby bar. Det er fargerik design på rommene, 118 i tallet. Park Inn by Radisson kan blant annet bookes på Venere og Billlig hotell Oslo.

Beliggenhet

Du får ikke mye bedre utgangspunkt for å utforske Oslo enn det du gjør på Park Inn by Radisson. Det er gangavstand til flerfoldige severdigheter slik som Det Kongelige Norske Slott, Akershus Festning, Aker Brygge, Operahuset og Stortinget. Shoppingmulighetene står også i kø kun kort vei unna. Karl Johans gate har gode shoppingmuligheter, samt flere store handlesentre er også i nærheten. For deg som er på reisefot, så kan det nevnes at Oslo Sentralstasjon er omtrent 6 minutter unna til fots. Herfra kan du ta flytoget til Oslo Lufthavn Gardermoen, og det vil kun ta deg 25 minutter. Flybussen stopper også i nærheten av hotellet, har avgang hvert 20 minutt og tar ca 45 minutter til flyplassen.

Hotellrom

Hotellets 118 gjesterom er designet i Park Inn stilen, som innebærer moderne utseende, fargerike innslag og har fasiliteter som flatskjerm TV, trådløst internett og enkelte rom har også balkonger tilgjengelig. Rommene varierer fra standard tom og til superior rom. Hotellet er også handicap vennlig, og har blant annet inngangsparti tilpasset rullestolbrukere, bad som er tilpasset rullestolbrukere, puter med vibrasjon for døve og blindetegn i alle heisene i hotellet. Dersom du velger et superior rom, så vil du selvsagt få alle de vanlige fasilitetene, men i tillegg får du gratis betal-TV, gratis avis, tøfler og ekstra toalettsaker.

Kurs og konferanse

Hotellet har 6 møterom på totalt 150 kvadratmeter. Alle rommene har nye teknologiske løsninger, trådløst internett og muligheten til å tilpasse etter behov. Den sentrale beliggenheten gjør det også perfekt å bruke som møtested for reisende.