Clarion Hotel Ernst

hotell kristiansand

Clarion Hotel-kjeden er kjent for sine mange urbane hoteller, der man får en flott overnatting på et tidsriktig hotell. Clarion Hotel Ernst er et av de største hotellene i Kristiansand – og på Sørlandet generelt – som med en beliggenhet sentralt i byen er optimal for turister som ønsker å oppleve den vakre kystbyen. Hotellet har mange moderne rom, og er like populært for familier og par på kjærlighetstur langs det vakre Sørlandet, som det er for forretningsreisende på besøk i Kristiansand.

Beliggenhet

Beliggenheten er så sentral som den kan få blitt. Sentrum av Kristiansand med torget og gågaten ligger under 100 meter fra hotelldøren, noe som betyr at du kan ta deg til fots til alt fra restauranter til kjøpesentre og frittstående butikker. Ikke minst ligger severdigheter som Fiskebrygga og ulike museer like i nærheten. Det er busstopp like ved hotellet, slik at man kan benytte kollektivtransport til og fra flyplassen, eller for å se turistattraksjoner utenfor sentrum. Kjøreturen til flyplassen tar drøye 20 minutter.

Rom

Clarion Hotel Ernst har i overkant av 200 gjesterom, og er følgelig et av de største hotellene i Kristiansand. Felles for alle rommene er at de holder høy standard både hva interiør og innredning inngår. Rommene er moderne og stilrene, og man kan velge mellom følgende romtyper: Moderat, Standard (enkelt/dobbelt), Superior, Deluxe og familierom. De største rommene har plass til fire personer. Inkludert i alle rommene er fasiliteter som minibar, TV og trådløst internett uten ekstra kostnad. Frokost er inkludert i prisen.

Fasiliteter

Clarion Hotel Ernst har et omfattende tilbud for både turister og forretningsreisende. Hotellet har et eget «welness»-senter, som omfatter et komplett treningsanlegg, samt badstue, isdusj og steambad. Hotellet har også egen restaurant og bar, der førstnevnte serverer alle dagens måltider. Middagsmenyen er variert og har noe for alle smaker, inkludert for de minste. Clarion Hotel Ernst er også et bra konferansehotell, med hele 19 møtelokaler av varierende størrelse. Hotellet har også en større konferansesal som kan romme 400 personer om gangen. Parkering er tilgjengelig i eget parkeringshus mot ekstra tillegg i prisen. Hotellet kan bookes på blant annet nettsiden til Clarion Hotel, men også www.hotellerkristiansand.no