Fakta om Lendo Forbrukslån

forbrukslån fra Lendo

Skal du ta opp et forbrukslån, men vil ha det så billig som mulig, så kommer du ikke foruten Lendo i søkeprosessen. Lendo er nemlig ikke noe bank i seg selv og vil følgelig ikke stå for utbetalingen til deg, men som en lånemegler fungerer de som et ledd mellom deg og banken. Søker du om forbrukslån hos Lendo, så videresender de søknaden din til flere av landets største banker, og i retur får du forhåpentligvis en hel haug med gode lånetilbud som du kan velge og vrake i. Vil man ha et billig forbrukslån så er Lendo stedet du finner det på!

Slik fungerer Lendo

Det er lurt å sammenligne ulike forbrukslån før man legger inn en søknad, men søker du via Lendo så får du skreddersydde tilbud i retur. Det betyr at du kan se den reelle renten hver bank tilbyr deg, og ikke eksempelrenten. Derfor anbefaler vi at man alltid søker om et lån via Lendo selv om man ikke ønsker å takke ja, om enn bare for å sammenligne markedet.

Fordi Lendo er nettopp uforpliktende og gratis, er dette mulig. Det tar heller ikke lange tiden å fylle ut søknaden, og følgelig er dette den absolutt beste måten å finne ut hvor mye du kan låne, og hvilken rente bankene kommer til å tilby deg på ditt forbrukslån. Vi kan for øvrig opplyse om at gjennomsnittsrenten på et forbrukslån fra Lendo er på 16,84 prosent, og at man kan søke om å låne hele 350 000 kroner her.

Hvem kan søke hos Lendo?

På lik linje med alle banker som tilbyr forbrukslån, så må man også oppfylle en rekke søkekriterier for å i det hele tatt kunne søke om forbrukslån via Lendo. Aldersgrensen for å bruke tjenesten er 23 år. Man må ha en årsinntekt på minst 200 000 kroner – eller 120 000 kroner om størrelsen på lånet er under 50 000 kroner (et typisk smålån). I tillegg krever de at du er norsk statsborger og ikke har betalingsanmerkninger, noe som for øvrig er tilfellet for de fleste tilbydere av norske forbrukslån.